Vloerverwarming

Op zoek naar een aangename, gelijkmatige warmte met een laag energieverbruik voor uw woning of kantoor? Kies dan voor vloerverwarming en geniet van de vele voordelen ten opzichte van verwarming via klassieke wandradiatoren.

De voordelen van vloerverwarming

Zo biedt verwarming in de vloer ingebouwd:

- meer woonruimte door vrije vloeren en wanden;
- esthetische voordelen aangezien vloerverwarming onzichtbaar is;
- een aangename stralingswarmte zonder tocht of stofverplaatsing;
- een werking bij lagere temperaturen waardoor u fors bespaart op energiekosten;
- een verwarmingssysteem met weinig onderhoud;
- een uiterst energiezuinig en milieuvriendelijk systeem in combinatie met een warmtepomp en/of systemen op zonne-energie;

Installatie van vloerverwarming met warm water

U kan bij loodgieter Doom terecht voor de installatie van vloerverwarming op gas, stookolie en warmtepompinstallaties. Wij voeren hoofdzakelijk natte of warm water vloerverwarming uit, waarbij de verwarmingsbuizen volledig en direct in een zand-cementspecie worden gestort.

Vloerverwarming kunnen wij zowel in het geval van nieuwbouw als van grondige renovatie leveren. U kan rekenen op een vakkundige installatie met aandacht voor een degelijke vloer- en wandisolatie. Wij staan eveneens in voor een correcte afstelling van uw verwarmingssysteem zodat een duurzaam gebruik en rendement verzekerd is.

Wij werken altijd met kwaliteitsvolle materialen van het merk Giacomini, zodat uw systeem voorzien is van duurzame leidingen en het risico op corrosie van de verwarmingsketel beperkt blijft.

Deskundig advies over vloerverwarming nodig?

Vloerverwarming is ideaal voor tegelvloeren die de warmte niet tegenhouden en opslaan, maar er bestaan ook mogelijkheden met parketvloeren en andere vloerbekledingen. Aarzel niet om ons advies te vragen inzake vloerbedekking.

Partners