Verwarmingsketels

U wilt uw woning, kantoor, winkel of gebouw aan een betaalbare prijs verwarmen en voorzien van warm water? Uw huidige verwarmingsketel is aan vervanging toe?

Doom Chauffage en Sanitair installeert diverse types centrale verwarmingsketels voor verwarming en warm sanitair water op gas en mazout of stookolie.

Gezellig warmte met verwarming op gas of stookolie

Naargelang uw wensen leveren wij u een soloketel voor enkel centrale verwarming of een combiketel voor zowel verwarming als warm water. Bij dit laatste type hebt u geen aparte boiler nodig, want die zit er in vervat. Dit zorgt voor gemak en ruimtebesparing.

Indien de luchtafvoer of uw schoorsteen geschikt zijn, gaan we u steeds een zuinige hoogrendementsketel aanraden. Afhankelijk van de voorziene ruimte laten wij u kiezen tussen een open of gesloten cv ketel en een wand- of vloerketel.


Uitstekende installatie en correcte, veilige werking van uw verwarmingsketel

Doe gerust een beroep op onze kennis en ervaring. We vinden vast en zeker de perfecte oplossing voor uw situatie. Wij staan klaar met advies over type, vermogen en rendement bij vervanging en hoeveel capaciteit en type verwarmingsketel u nodig hebt bij nieuwbouw.

Loodgieter Doom werkt steeds met twee kwaliteitsmerken: Rapido voor mazoutketels en Junkers voor gasketels.


Partners