Radiatoren

Als u radiatoren zoekt voor uw nieuwbouw woning of kantoor of u wilt de huidige exemplaren vervangen, dan vind u zeker uw gading in ons aanbod.

Installeren van radiatoren in alle ruimtes

Loodgieter Doom verwijdert oude toestellen en installeert nieuwe radiatoren vakkundig op de plaatsen waar ze tot hun recht komen en u er het beste rendement uithaalt.

Efficiënte radiatoren in verschillende stijlen

Wij installeren radiatoren van de kwaliteitsmerken Henrad, Vasco en Thermic. Binnen deze merken vindt u radiatoren in diverse vormen en uitvoeringen naargelang hun gebruik.

Henrad biedt radiatoren met hoge warmte afgifte in standaard uitvoeringen of een strak en tijdloos design. Hun gamma omvat ook eco radiatoren met een beperking van verlies op stralingswarmte aan de achterzijde van de radiator. Dit systeem zorgt voor een efficiëntere verwarming en daling van uw energiefactuur ten opzichte van klassieke radiatoren.

Bij Vasco en Thermic vindt u een ruime waaier aan moderne en performante radiatoren voor een uitstekend warmtecomfort in een elegant hedendaags design. Ze zijn daarenboven ideaal voor lage temperatuursverwarming en creëren ook bij lage watertemperaturen een aangename warmte in uw ruimtes.

Partners