Service

Naast het installeren en vervangen van oude systemen en toestellen kan u bij loodgieter Doom altijd terecht voor herstelling en onderhoud van uw verwarming, waterleiding en sanitair, ventilatie en airconditioning installaties.

Nauwkeurige controle en grondig onderhoud

Wij doen controle en onderhoud van zowel aardgas- als mazoutketels. Met een goed onderhouden en afgestelde centrale verwarming bespaart u immers op brandstof, uw portemonnee en het milieu.

Bij de installatie van een verwarmingsketel biedt loodgieter Doom daarom een onderhoudscontract met grondige controle en onderhoud om de twee jaar voor ketels op gas en jaarlijks voor toestellen op stookolie.

Blijkt de levensduur van uw verwarming ten einde en is een volledige vervanging nodig dan ontvangt u van ons na een vrijblijvend adviesgesprek een scherpe offerte met een duidelijke prijsbepaling en planning van de werken.

Ook voor het onderhoud van airco en ventilatiesystemen kan u bij ons aankloppen. Dit tweejaarlijks onderhoud omvat het reinigen of eventueel vervangen van de filters, het reinigen van de binnen en buitenunit, een controle van het koelmiddel en het testen van de condenspomp.

Plotse defecten of lekken?

Hebt u ernstige problemen met uw installatie, waterlekkage of een volledig defect? Aarzel dan niet om ons te contacteren op het nummer 059/27 66 26 voor depannage. U kan steeds rekenen op een snelle reactie en vlotte bereikbaarheid.