Bedrijf en visie

Doom Chauffage en Sanitair beschikt reeds over 30 jaar vakkennis en ervaring in centrale verwarming, vloerverwarming en sanitair. Wij bieden volledige installaties van A to Z van verschillende types verwarming, waterleiding en sanitaire toestellen voor badkamers en keukens, en diverse ventilatie- en airconditioningsystemen. Zowel particulieren als bedrijven kunnen bij ons terecht.

Complete installatie met correcte en zuinige werking van uw toestellen

Installaties inzake ventilatie, airco en groene energie, zoals zonneboilers en warmtepompen, zijn recentelijk aan onze diensten toegevoegd en worden in nauwe samenwerking met gespecialiseerde installateurs uitgevoerd.

Wij garanderen een professionele plaatsing en het gebruik van materiaal en toestellen van kwaliteitsmerken. Zo bent u verzekerd van een verzorgd en correct uitgevoerde installatie met een duurzame en veilige werking.

Vakkundige herstelling, controle of onderhoud

Naast installatie staan we steeds klaar voor reparatie en onderhoud. Ook kan u ons altijd om praktisch en technisch advies vragen. We kunnen immers terugvallen op jaren ervaring in de sector en met de merken die we u aanbieden.

Wij hechten daarenboven veel belang aan heldere en correct opgestelde offertes met scherpe prijzen, steeds verbonden aan een bezoek bij u ter plaatse in het geval van grotere werken.

Contacteer ons telefonisch op het nummer 059/27 66 26 of per mail voor meer informatie over onze diensten of leg een afspraak vast het voor een installatie van één van onze producten.